Acasă Evenimente Conferinţe Stil de viata sanatos – acad. Ovidiu Bojor. Bolile omului aparent sanatos...

Stil de viata sanatos – acad. Ovidiu Bojor. Bolile omului aparent sanatos – prof. dr. Adrian Restian

Lorem upsum

1391
0
DISTRIBUIȚI

Ne face o deosebită cinste să vă invităm la un eveniment memorabil susținut de două mari personalități ale lumii academice. Domnul acad. Ovidiu Bojor împreună cu domnul prof. dr. Adrian Restian ne vor oferi pe 12 noiembrie o seară de toamnă plină de emoție și cunoaștere, un prilej de bucurie și o sansă să primim informații prețioase rezultate după zeci de ani de cercetare.

Domnul acad. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și părintele fitoterapiei moderne din România, membru al Academiei Romane și al Academiei de Stiințe Medicale. Deține titlul de Senior Honoris Causa, brevet acordat de forumul Președinților Patronatelor din Romania și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române. Este autor și coautor pentru numeroase cărți despre terapia naturală și vindecarea cu ajutorul plantelor.

Domnul prof. dr. Adrian Restian este membru titular al Academiei de Științe Medicale, membru fondator al Societății Naționale de Neuroștiințe, al Societății Academice de Medicina Familiei și al Centrului de Studii pentru Științe de Graniță, afiliat UNESCO. În anul 2010 a scris primul Tratat de medicina familiei din țară, care are un capitol foarte amplu privind terapia prin credință. A primit de două ori premiul Academiei Romane, premiul Gh. Marinescu, 1978 şi premiul Victor Babeş, 1983; Premiul de excelenţă Radio România Cultural, 2006; Premiul de excelenţă al Societăţii Naţionale de Neuroştiinţe, 2010; Premiul de excelenţă al Colegiului Medicilor din Bucureşti, 2013.

Temele pe care le vom trata în cadrul acestui eveniment sunt “Stil de viață sănătos”, susținută de domnul acad. Ovidiu Bojor, ce va dezvolta legătura dintre regnul vegetal și cel uman din punct de vedere filosofic iar cealaltă temă, ce va fi tratată de domnul prof. dr. Adrian Restian este “Bolile omului aparent sanatos”.

Vă așteptăm cu drag pe 12 noiembrie la ora 17:00 la un nou prilej de bucurie și cunoaștere !

Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel

Locurile sunt limitate !

Pentru detalii și rezervări : 0745 210 332 Gabi Vicu

Investiția personală: 50 RON

În ziua evenimentului: 60 RON

***Pentru acest eveniment cei care achiziționează 5 bilete vor primi al 6-lea loc in mod gratuit !***

*Locurile vor fi confirmate în urma apelului telefonic și achitarea contravalorii participării


Artwork: DreamDesigner by Luminita Dobrea

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.