DISTRIBUIȚI

Porția de Cunoaștere vă invită la un eveniment dedicat sănătății alături de unul dintre cei mai buni nutriționiști din România.

Absolventă a Facultății de Medicină din București, doamna dr. 29 este de 15 ani medicul nutriționist care vrea să aducă din nou bucuria și plăcerea pe mesele românilor. Autoare a unor cărți de succes, vândute în mii de exemplare (Silueta dincolo de mituri, Traiesc deci mă abțin, Sănătatea are gust) și promotor al multor campanii de educație nutrițională, Mihaela Bilic și-a propus să redea oamenilor încrederea în mâncare, să le arate că sănătatea are gust!

Prin intermediul numeroaselor emisiuni tv la care a fost invitată, dar și în cadrul conferințelor și seminariilor pentru publicul larg, sfaturile și recomandările ei au ajuns în multe case și au ajutat mulți români. De pe poziția de medic primar diabet și boli de nutriție la care s-a adaugat mai nou un masterat de psihonutriție la Paris, dr. Mihaela Bilic ne îndeamnă să facem din mâncare un prieten și din alimentația sănătoasă și echilibrată un stil de viață!

Vă așteptăm cu drag pe 16 octombrie la ora 18:00 la un nou prilej de bucurie și cunoaștere !

Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel

Locurile sunt limitate !

Pentru detalii și rezervări : 0745 210 332 Gabi Vicu

Investiția personală :
Până pe 15 octombrie – 50 RON
În ziua evenimentului 60 RON

***Pentru acest eveniment cei care achiziționează 5 bilete vor primi al 6-lea loc in mod gratuit !***

*Locurile vor fi confirmate în urma apelului telefonic și achitarea contravalorii participării


Artwork: DreamDesigner by Luminita Dobrea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.