DISTRIBUIȚI

Portia de Cunoastere are privilegiul de a primi vizita domnului prof. univ. dr. Traian D. Stanciulescu, absolvent al Institutului de Arhitectura „Ion Mincu”(Bucuresti) si al Facultatii de Filosofie-Istorie (Iasi), doctor in filosofie (specializarea logica si semiotica). In prezent este profesor titular la Catedra de stiinte ale comunicarii a Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza” Iasi, promotor al cursurilor de semiotica si aplicatii ale metodei semiotice, hermeneutica formelor simbolice, filosofia creatiei si comunicare persuasiva etc. Este membru in numeroase organizatii si academii stiintifice nationale si internationale, a semnat 30 de carti in calitate de autor si coautor si a publicat peste 200 de articole si studii in volume si reviste de specialitate din tara si strainatate.

Conferinta sugereaza – pe verticala nasterii lumii prin Cuvant Creator – unirea simbolica a Cerului cu Pamantul, a sacrului cu profanul, prin raspunsuri de referinta. Astfel, prin folosirea Cuvantului Viu – deopotriva generator de realitate și arhetip unificator – se raspunde succint, ȋntr-o maniera inedita, celor trei intrebari esentiale ale omului din toate timpurile si locurile:

DE UNDE VENIM?, o intrebare careia i se propune ca raspuns integrator un model cosmologic al lumii, coreland integrator toate viziunile despre nasterea marelui univers si a lumii noastre, de la cea mitologica, romaneasca inclusiv, la cea eminesciana si stiintifica.

CINE SUNTEM?, o tulburatoare interogatie careia i se raspunde prin povestea despre nasterea prin lumina a cuvantului omenesc, pentru prima oara explicata ȋn termenii stiintei integratoare a Luminii Vii (biofotonica), prin prezentarea catorva din efectele de putere ale cuvantului vibrator, incepand de la cele magice – ale limbii romanesti inclusiv – pana la cele ale persuasiunii moderne.

INCOTRO NE INDREPTAM? iata intrebarea care vizeaza misiunea de crestere in frecventa a fiintei umane, astfel incat prin cuvantul trupului, al sufletului si al mintii omenesti sa se realizeze acea inaltare / spiritualizare care sa il intoarca pe om cu o palma mai sus decat acolo de unde a plecat, atunci cand si-a ales viata si destinul in virtutea darului cel mai generos cu care a fost inzestrat: puterea libera a alegerii, a rostirii si a facerii creatoare.

Toate etapele acestui integrator periplu prin CUVANT VIU sunt traitor sugerate in paginile unui Manual al Omului, simbolic daruit Romanilor de Pretutindeni prin cartea ce urmeaza a fi prezentata: IMPREUNĂ, CERUL SI PAMANTUL. MIC TRATAT DE INTELEPCIUNE IUBITOARE.

Va asteptam cu drag la o noua intalnire Portia de Cunoastere !

Evenimentul va avea loc vineri, 25 martie 2016 la Central Plaza Hotel in Sala Milenium de la ora 19:00.

Locurile sunt limitate !

Detalii si rezervari : 0745 210 332 Gabi Vicu

Investitie personala: 20 ron


*Locurile vor fi confirmate in urma apelului telefonic si achitarea contravalorii participarii.

Artwork: DreamDesigner

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.