DISTRIBUIȚI

 

Este o mare cinste pentru Porția de Cunoaștere să găzduiască întâlnirea cu domnul diac. dr. Adrian Sorin Mihalache​ împreună cu cea dintâi lansare a lucrării, „Ești ceea ce trăiești-Câteva date recente din neuroștiințe și experiențele duhovnicești ale filocaliei”, cea mai recentă carte a domniei sale.

Domnul Mihalache este licențiat în matematică și teologie ortodoxă, a urmat programe de master în filosofie, psihologie, fizică teoretică, teologie ortodoxă și medicină psihosomatică, este doctor în filosofie (magna cum laude) cu teza „Dimensiunea cosmică a persoanei” iar în prezent este doctorand al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” pregătind lucrarea care privește neuroștiințele bunătății(coordonată de prof. univ. Leon Zăgrean). Este lector la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași și director adjunct al Centrului de Cercetare Interdisciplinară în Religie, Filosofie și Știință. A publicat peste 200 de articole cu tematică interdisciplinară în săptămânalul „Lumina de Duminică” al Patriarhiei Române. Este fondatorul și redactorul șef al revistei online Jurnal for Interdisciplinary Research on Religion and Science și realizatorul emisiunii Lumina Celui Nevăzut – o producție Trinitas TV. Este autorul cărții „Lumina Celui Nevăzut” și coautor al lucrărilor „Repere patristice în dialogul între teologie și știință”, „Apologetica ortodoxă”, „Religie și violență în Europa seculară. Dialoguri TRINITAS TV”.

„Cartea părintelui Adrian Sorin Mihalache este un model de prezentarea a acestei realități unice, care în același timp atrage atenția asupra „capcanelor” spre care cu relativă ușurință suntem atrași în zilele noastre, prin tratări deformate, pseudoștiințifice, bazate pe cultivarea egoismului și a plăcerii într-o societate în care se încearcă răsturnarea valorilor fundamentale ale omenirii, prin stimularea nevoii de consum și a comodității facilitate de diferite dispozitive tehnice care solicită minimal activitatea cognitivă cerebrală, prin stimularea dorinței „materiale”, într-o lume în care se încearcă îndepărtarea adevăratei înțelegeri și bucurii a credinței în Dumnezeu, și înlocuirea ei cu egocentrismul generat de angoasa existențială, cultivarea subtilă a acesteia prin trăirea din ce în ce mai mult într-o lume virtuală creată prin dispozitive tehnice, departe de mediul social uman și de natură, odata cu îndepărtarea de valorile creștine ale iubirii și generozității.” Prof. dr. Ovidiu-Alexandru BĂJENARU – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”

Vă așteptăm cu drag pe 30 martie de la ora 19:00 la un nou prilej de bucurie și cunoaștere!

Eveniment facebook

Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel​

Locurile sunt limitate !

Pentru detalii și rezervări : 0745 210 332 Gabi Vicu​

Investitia personala: 20 ron

*Locurile vor fi confirmate în urma apelului telefonic și achitarea contravalorii participării.

Artwork : DreamDesigner by Luminita Dobrea​

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.