DISTRIBUIȚI

Portia de cunoastere vă invită la o nouă întâlnire ce urmarește edificarea sinelui cu o perspectivă ce privește inteligențele multiple, o abordare susținută de diacon dr. Adrian Sorin Mihalache. Prof. univ. la facultatea de Teologie a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, autorul cărții „Ești ceea ce traiești” și „Lumina Celui Nevăzut”, realizatorul emisiunii cu același titlu, găzduită de postul de televiziune Trinitas, directorul Centrului de Cercetare Interdisciplinară în Religie, Filosofie și Știință și un căutător neobosit al adevărului vă așteaptă să parcurgem împreună noi pași pe calea îmbunătățirii personale.

Obiectivele majore ale atelierului sunt următoarele:

(1) Despre câteva daruri primite, și despre potențialul lor considerabil. O succintă prezentare furnizată de Modelul Inteligențelor Multiple (MIM).

(2) Despre posibilitatea înmulțirii darurilor, prin lucrarea de zi cu zi. Exerciții/experiențe pentru exersarea/cultivarea diverselor tipuri de inteligențe.

(3) Si, la ce-ar fi bune toate acestea? Cateva posibile valorificări ale MIM în planul spiritual al vieții. O abordare creștină.

Vă așteptăm cu drag pe 23 septembrie in intervalul 09:00-21:00 la un nou prilej de bucurie și cunoaștere !

Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel
Locurile sunt limitate !

Pentru detalii și rezervări : 0745 210 332 Gabi Vicu
Investiția personală: 150 RON

*Locurile vor fi confirmate în urma apelului telefonic și achitarea participării.

Artwork : DreamDesigner by Luminita Dobrea

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.