DISTRIBUIȚI

Porția de Cunoaștere vă așteaptă la o întâlnire unde vom trata abordarea holistică a ființei umane, cu tehnici și metode de dezintoxicare fizică, emoțională, mentală și spirituală. Vor fi menționate sursele principale de toxine și tehnici de la cele mai simple care pot fi făcute de orice om obișnuit până la cele mai complexe care trebuiesc făcute sub supraveghere specializată.

Discuția va preciza și produsele care există pe piața românească pentru dezintoxicarea fizică și emoțională. Aici ne vom referi la remediile florale Bach și la uleiurile esențiale. În ce privește dezintoxicarea psihica vom vorbi despre rugăciune, meditații, afirmații pozitive, respirații și mantre. Practicarea unora din metodele pe care le vom prezenta este o dovada a conștientizării faptului că nu putem să ne recăpătăm sănătatea sau armonia fără a elimina toxinele de toate categoriile precum și sursele lor, în măsura în care este posibil.

Conferința va fi interactivă, domnul Mihaiță Toma oferind răspunsuri la întrebările participanților ceea ce va face ca timpul să treacă mai repede iar participanții să plece cu raspunsuri concrete la problemele care îi frământă.

Domnul ing. psih. Mihăiță Toma este terapeut holistic cu preocupări în zona medicinei naturiste și a spiritualității de 38 de ani. Este autorul a 4 cărți : „Apa, miracolul vieții”, „Dezintoxicarea fizică și psihică”, „Sistemul imunitar – cheia sănătății” și „Vindecarea prin iubire și iertare”. Are experiență în terapia holistică pe care o practică de peste 6 ani și a tratat peste 3000 de cazuri, unele foarte grave. Consideră că orice boală sau dezechilibru poate fi rezolvat cu ajutorul Divinității și cu implicarea directă a persoanei în cauză, care trebuie să facă neapărat schimbări majore în stilul de viață și în atitudinea față de sine, față de semeni, față de creație și față de Divinitate.

Vă așteptăm cu drag pe 30 octombrie la ora 17:00 la un nou prilej de bucurie și cunoaștere !

Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel

Locurile sunt limitate !

Pentru detalii și rezervări : 0745 210 332 Gabi Vicu

Investiția personală: 30 RON

***Pentru acest eveniment cei care achiziționează 5 bilete vor primi al 6-lea loc in mod gratuit !***

*Locurile vor fi confirmate în urma apelului telefonic și achitarea contravalorii participării


Artwork: DreamDesigner by Luminita Dobrea

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.