DISTRIBUIȚI

Pe 26 mai Porția de Cunoaștere va găzdui ediția numită “Fizica Cuantică și noile ei paradigme”, o temă condusă de un grup de cercetare interdisciplinară format din prof. univ. dr. Maricel Agop, de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, doctor Honoris Cauza al Universitații Vasile Alecsandri din Bacău, o personalitate remarcabilă cu peste 151 de articole indexate ISI, articole recunoscute în comunitatea academică internațională și peste 35 de cărți de specialitate publicate la editurile naționale și internaționale. Alături de domnul Agop va fi doamna prof. univ. dr. Alina Gavriluț de la Facultatea de Matematică din cadrul Universității Al. I. Cuza și domnul dr. Gabriel Crumpei, medic psihiatru specialist în neuroștiințe.

Fizica cuantică este o direcție care aduce schimbări majore nu doar în planul academic ci și în planul filosofic și cel spiritual iar pentru a trata cu maxim de seriozitate acest subiect am cautat acele persoane care sunt în masură să discute din punct de vedere interdisciplinar și holistic.

Fizica cuantică deschide un drum unde vechiul mod solid și rigid de a ne raporta la lumea din jur este surclasat de o modalitate mult mai subtilă, orientată spre energii și frecvente. O realitate unde gândurile noastre au un rol foarte important în a modela realitatea pe care o experimentăm, unde observatorul are posibilitatea de a influența obiectul observat.

Vă așteptăm cu drag pe 26 mai la ora 19:00 la un nou eveniment dedicat cunoașterii și expansiunii personale !

Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel

Locurile sunt limitate !

Pentru detalii și rezervări : 0745210332

Investitia personală : 20 RON

*Locurile vor fi confirmate în urma apelului telefonic și achitarea contravalorii participării


Artwork: DreamDesigner by Luminita Dobrea

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.