DISTRIBUIȚI

Pe 12 mai Portia de Cunoastere va invita la un nou eveniment. Este vorba despre o intalnire cu domnul ing. psih. Mihaita Toma, terapeut holistic cu preocupari in zona medicinei naturiste si a spiritualitatii de 38 de ani. Este autorul a 4 carti : „Apa, miracolul vieții”, „Dezintoxicarea fizică și psihică”, „Sistemul imunitar – cheia sănătății” și „Vindecarea prin iubire și iertare”. Are experienta in terapia holistica pe care o practica de peste 6 ani si a tratat peste 3000 de cazuri, unele foarte grave. Considera ca orice boala sau dezechilibru poate fi rezolva cu ajutorul Divinitatii si cu implicarea directa a persoanei in cauza, care trebuie sa faca neaparat schimbari majore in stilul de viata si in atitudinea fata de sine, fata de semeni, fata de creatie si fata de Divinitate.

Apa este suportul vietii. Absolut toata materia de pe pamant vie si nevie, contine apa. Aceasta fiind singura substanta cu 4 stari de agregare: lichida, solida , gazoasa si cristal lichid. Fara apa nu ar exista viata pe Pamant si este elementul definitoriu pentru Pamant care se vede din Cosmos albastru, datorita faptului ca 70% din suprafata e acoperita de apa. Atat cat contine in medie si organismul uman.

Vom vorbi despre calitatile apei, ce fel de apa trebuie sa bem, despre filtre si ionizatoare de apa. Si vom insista asupra apelor terapeutice care pot fi folosite pentru mentinerea unei bune stari de sanatate si pentru  tratarea unor afectiuni specifice.

Vom vorbi despre Apa cu Shungit, Apa Kangen, Apa cu Argint coloidal, Apa cu Aur coloidal, Apa cu Platina coloidala precum si combinatii ale acestora realizate in Romania unele in premiera pe plan mondial.

Va asteptam cu drag pe 12 mai la ora 19:00 la un nou eveniment dedicat intelegerii aspectelor ce tin de cresterea personala !

Eveniment gazduit de Central Plaza Hotel.

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Investiţie personală: 20 ron.

Detalii si rezervari : 0745 210 332 Gabi Vicu

*Locurile vor fi confirmate in urma apelului telefonic si achitarea contravalorii participarii


Artwork by DreamDesigner

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.