DISTRIBUIȚI

Intr-un eveniment deosebit Portia de Cunoastere il va intampina la Piatra Neamt pe domnul Dan Puric. Întâlnirea cu actorul, regizorul și scriitorul Dan Puric va fi ca o gură de oxigen, maestrul povestind cu mult umor, ironie şi sensibilitate situaţii de viaţă, mărturisind întâmplări și vorbe memorabile ale marilor filosofi, oameni de carte, duhovnici sau oameni simpli care i-au marcat devenirea.

Se mimează dragostea de țară, se mimează dragostea de om, se mimează orice. Vă spun eu ca mim. Sunt complexat. Și-n contextul acesta de fraudă, în contextul acesta de fals eu trebuie să diagnostichez și trebuie să mă întorc înlăuntrul meu ca să descopăr razele de lumină, razele acestea de copil al lui Dumnezeu. Păi te întorci înlăuntrul tău și tu observi că sinea ta a dispărut.

Într-un context de tip degenerativ eu vorbesc despre iubire. Iar eu pot să vorbesc despre iubire astăzi cu versul acesta minunat al lui Emil Bota din Întunecatul April: Iubirea mă apără / De aceea-mi port fruntea sus în exil printe oameni. E un exil. Uitați-vă la cei care mai îndrăznesc să-și iubească neamul astăzi. Uitați-vă la cei care mai îndrăznesc să-și iubească mama astăzi. Uitați-vă mai ales la cuplurile de iubiți care mai îndrăznesc să se iubească astăzi. În contextul unor contracte matrimoniale. Totu-i contractual. Sunt exilați.

Dacă un om care nu iubește este asemenea unui pom uscat, un neam care uită puterea de a iubi devine în timp o pustie sufletească. Dan Puric


Va asteptam cu drag pe 18 iunie la ora 19:00 la un nou prilej de bucurie si cunoastere !

Eveniment gazduit de Central Plaza Hotel

Locurile sunt limitate !

Pentru detalii si rezervari : 0745 210 332 Gabi Vicu

Investitia pesonala : 80 RON – pana pe 15 mai

100 RON – incepand cu 16 mai pana la eveniment

*Locurile vor fi confirmate in urma apelului telefonic si achitarea contravalorii participarii


Artwork by DreamDesigner

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.