DISTRIBUIȚI

Pe 14 decembrie Porția de Cunoaștere vă așteaptă la o întâlnire eveniment alături de acad. Ovidiu Bojor și Maria Timuc.

O întâlnire în care vom discuta despre iubire și sexualitate, despre relația dintre corp, emoții și gânduri, despre necesitatea de a învăța iubirea și readuce în obișnuință percepției relația firească între iubire și sex. O întâlnire unde domnul acad. Bojor ne va purta prin imperiul istoriei plantelor, prietene ale oamenilor și vindecătoare ale unora dintre cele mai sensibile părți ale ființei: trupul său, partea prin care se manifestă spiritul, sufletul și mintea omului. Doamna Maria Timuc va aborda tema din perspectiva spirituală asupra iubirii și sexualității cu o pledoarie pentru iubire și pentru refacerea legăturii firești între iubire și sexualitate, a cărei pierdere a creat un om atașat excesiv de lumea materială și de voluptățile ei.

Domnul acad. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și părintele fitoterapiei moderne din România, membru al Academiei Romane și al Academiei de Stiințe Medicale. Deține titlul de Senior Honoris Causa, brevet acordat de forumul Președinților Patronatelor din Romania și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române. Este autor și coautor pentru numeroase cărți despre terapia naturală și vindecarea cu ajutorul plantelor.

Maria Timuc este psiholog ca profesie iar acest aspect a constituit o parte a căutării spirituale. Are o experiență în presa cotidiana de mai mult de 22 de ani și a scris pentru ziarul Flagrant, Revista flacăra, Evenimentul zilei iar timp de 13 ani a scris un “editorial spiritual” la ziarele National/7 Plus și Jurnalul Național. Este autoare a 6 cărti dintre care amintim “Pași către tine însuți – Vindecarea cauzală”(vol.1), “Pași către tine însuți – Puterea frumuseții interioare”(vol.2), “Jocul Divin – Șansa Omului in Univers.

Vă așteptăm cu drag pe 14 decembrie la ora 18:30 la un nou prilej de bucurie și cunoaștere !

Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel
Locurile sunt limitate !

Pentru detalii și rezervări : 0745 210 332 Gabi Vicu

Investiția personală: 30 RON

***Pentru acest eveniment cei care achiziționează 5 bilete vor primi al 6-lea loc în mod gratuit !***

*Locurile vor fi confirmate în urma apelului telefonic și achitarea contravalorii participării


Artwork: DreamDesigner by Luminita Dobrea

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.