DISTRIBUIȚI

Avem bucuria să vă invităm la un nou eveniment la Piatra Neamț ce are drept scop creșterea personală.

Ghidarea va fi oferită cu daruire și cu o pregătire de cel mai înalt nivel de părintele arhidiacon dr. Adrian Sorin Mihalache. Prof. al facultătii de Teologie a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, autorul cărții „Ești ceea ce traiești” și „Lumina Celui Nevăzut”, realizatorul emisiunii cu același titlu, găzduită de postul de televiziune Trinitas, directorul Centrului de Cercetare Interdisciplinară în Religie, Filosofie și Știință și un căutător neobosit al adevărului vă așteaptă să parcurgem împreună noi pași pe calea îmbunătățirii personale.

Vă așteptăm cu drag pe 21 decembrie în intervalul 09:00-21:00 la un nou prilej de bucurie și cunoaștere !

Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel

Locurile sunt limitate !

Investiție personală: 200 RON

*Data limită pentru achitarea investiției personale este 15 decembrie.

*Rezervarea locurilor se face completând formularul de înscriere

După completarea formularului de înscriere in urmatoarele 24 de ore vei primi prin sms detaliile cu privire la modul în care poți achita contribuția personală.

Artwork : DreamDesigner by Luminita Dobrea

portiadecunoastere.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând de la eMAG, FashionDays, Libris, Carturesti, BOUTIQUEMALL , PCGARAGE site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site 🙂

1 COMENTARIU

  1. Lucrez in invatamant , predau religie si de aceea atelierul cu parintele pentru mine este vital din urmatoarele motive care tin exclusiv de partea de misiune :
    – 1. imi doresc de ani sa intalnesc un pedagog practician autentic si de forta pentru ca prin el sa devin mai bun pentru copii la catedra ;
    – 2.de unde stim ca de intalnirea din 21-12-019 nu depinde luminarea a mii de suflete si prin noi ;
    ?
    – 3.cred ca am multe lucruri in comun cu parintele mai ales ca prima facultate pe care am absolvit-o a fost tot una de stiinte. Apoi Dumnezeu ne-a adus atat de intens si hotarat pe calea Lui incat a facut din noi marturisitori vii ai Cuvantului Sau. De aceea cred ca venirea parintelui in Piatra Neamt este providentiala iar Tatal Ceresc imi va face si mie prin dvs. un loc in acest atelier din data de 21. Multumesc pentru intelegere ! Cu drag !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.