DISTRIBUIȚI

Porția de Cunoaștere a primit la Piatra Neamț vizita domnului ing. psih. Mihăiță Toma, terapeut holistic cu preocupări în zona medicinei naturiste și a spiritualității de 38 de ani, autorul a 4 cărți : „Apa, miracolul vieții”, „Dezintoxicarea fizică și psihică”, „Sistemul imunitar – cheia sănătății” și „Vindecarea prin iubire și iertare” cu experiență în terapia holistică de peste 6 ani. În urma acestei întalniri am primit câteva răspunsuri pe care le împărtășim cu drag !

 

Cât de importante sunt iubirea, iertarea pentru a crea o viață armonioasă ?

Din practica noastră personală și din practica terapeutică, de 7 ani de când facem terapie holistică ( peste 3500 de cazuri) ne-am convins de un adevăr pe care îl spun toți înțelepții, sfinții și maeștrii că iubirea este cea mai puternică forță de vindecare sau puterea supremă de vindecare, iubirea cu formele ei, iertarea, compasiunea, dăruirea, acceptarea.  De ce? Pentru că iubirea este Dumnezeu! Practicând formele iubirii până ajungem la iubirea necondiționată, adică să dăruim fără să așteptăm nici măcar recunoștință, ne ridicăm vibrația ființei noastre pe paliere superioare, la nivele superioare de vibrație pe scala de conștiință a dr. Hawkins sau pe scala vibrațională a Fondatorilor și atunci problemele pe care le avem în mod obișnuit nu mai au realitate pentru că noi ne-am schimbat atitudinea, ne-am schimbat vibrația, am conștientizat cele trei mari legi divine, suntem interconectați cu toți cei din jur transmițând și dăruind iubire. Vom primi tot iubire conform legii atracției și a rezonanței. Transmițând emoții pozitive și gânduri pozitive tot asta vom primi de la cei din jurul nostru, începând cu cei dragi, cei mai apropiați și până la toți semenii noștri pentru că suntem interconectați toată omenirea, 7 miliarde și jumătate câți suntem, suntem interconectați în câmp. Câmpul este universal conform legii unității, toate sunt una. De aceea este foarte important să practicăm zilnic cel puțin o tehnică în domeniul spiritual. Că este rugăciune, meditație sau afirmații pozitive și dacă sunt însoțite și de respirații și de mantre (căci acestea cinci sunt principalele tehnici spirituale) ar fi foarte bine. Condiția esențială este practica zilnică sau disciplina spirituală sau perseverența pentru că așa menținem legătura cu Dumnezeu interior din inima noastră, altfel o pierdem. Mai mult, trebuie să ne ferim să judecăm. Atunci ne separăm de Dumnezeul interior, să criticăm. Rușinea, vina, invidia toate emoțiile negative ne separă de Dumnezeul interior din inima noastră și ne scad puterile interioare pentru că în inima noastră este toată puterea de vindecare. Noi avem totul la dispoziție, suntem o ființă infinit de complexă și infinit de frumoasă, Dumnezeu ne-a dat toate darurile. Din păcate noi am uitat și cea mai mare rană a omenirii este iluzia separării, că suntem separați de Dumnezeu. dar este o iluzie, o imposibilitate pentru că el este în inima noastră a fiecăruia și nu avem cum să fim separați.

Iar revenim la conștientizare, cat de importanta este! Am conștientizat că suntem cu Dumnezeu în inima noastră tot timpul, că El este cu noi, este în noi și este și pretutindeni în jurul nostru pentru că El este puterea care a creat universul și este prezent pretutindeni, omnipotent, omniscient, omniprezent. Asta ne va ajuta să avem mai puține probleme și să ne cultivăm starea de bine și să nu ajungem la boli pentru că boala înseamnă suferință, durere și cheltuială din păcate și afectează și pe cei din jurul nostru, cei dragi, nu numai pe noi ca persoană.

 

 

Foarte importantă este recunoștința pentru tot ceea ce primim. Cea mai simplă rugăciune care ne ține conectați cu Dumnezeul interior este “Mulțumesc Doamne !”. Jasmuheen care e o mare maestră din Australia, la 990 pe scala conștiinței, ne-a spus așa la două seminarii “Un an de zile am practicat recunoștința zilnic și mi s-a dublat nivelul de fericire!”. Foarte frumos ! Să mulțumim pentru tot ce primim, pentru orice ni se întâmplă pentru că face parte din planul divin pentru viața noastră. Adică ni se întâmplă ca să învățăm niște lecții, nu e nimic aiurea în universul ăsta, totul are o semnificație. Chiar dacă nu o vedem în primă instantă, o vedem ulterior, dar are o semnificație sigur tot ce ni se întâmplă. Inclusiv întâlnirile și participarea la conferințe și la cursuri. Totul are o semnificație !

Mulțumim pentru conferința susținută la Piatra Neamț ! Un cuvânt de încheiere pentru cei care au participat și nu numai !

Le mulțumim foarte mult pentru că au fost acolo și au fost niște ascultători extraordinari. Nu au vrut să pună atâtea întrebări, eu mă așteptam să pună mai multe întrebări dar oricum oamenii au fost foarte deschisi, s-a văzut la sfârșit pentru că au cumpărat și foarte multe cărți, au venit pentru autografe dar vor și evaluari sau terapie cu sistemul nostru de biorezonanță și radionică cu care lucrăm Core Energetics. Acest lucru înseamnă că oamenii sunt într-un proces de trezire și la unii chiar s-a produs declicul poate chiar în seara conferinței și mare bucurie a fost că marea majoritate au fost noi. Au fost foarte puțini din cei care au venit in mai. Vă așteptăm la următoarea întâlnire să fim și mai mulți ! Cu cât vom fi mai mulți cu atât se extinde rețeaua binelui.

Mulțumesc încă o dată, mie îmi place grozav orașul Piatra Neamț și împrejurimile. Sperăm ca la primăvară să stăm să vizităm și împrejurimile și mai ales să mergem pe Ceahlău !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.