DISTRIBUIȚI
Porția de Cunoaștere vă invită pe 6 martie la un nou eveniment cu un invitat din afara țării. De această dată oaspetele nostru vine din Olanda iar numele sau este Daniel Weiss. Ne va vorbi despre metodologia LEGO® SERIOUS PLAY®, a cărui autor este. Acesta constă în evaluarea validității unei idei antreprenoriale. Este vorba despre un proces documentat științific, care se bazează pe cercetări ample în domeniul afacerilor, dezvoltării organizaționale, psihologiei și învățării.
 
In acelasi timp este un proces radical, inovativ, experiențial, conceput pentru a îmbunătăți performanța de afaceri. Ea se bazează pe convingerea că oricine poate contribui la discuții, decizii și rezultat.
 
Utilizarea de cărămizi LEGO® și metodologia va explora relațiile și conexiunile dintre oameni și lumea lor, observa dinamica atât interna, cât și externa, exploreaza diverse scenarii ipotetice, totul pentru a mări gradul de conștientizare a posibilităților pentru un antreprenor.
 
În țara lui, Olanda, dar și în Europa, Daniel sprijină strat-up-urile să se dezvolte ca un model de afaceri durabil și să-și definească o strategie de marketing go-to-go.
Este certificat în aplicarea modelului LEGO® SERIOUS PLAY® și a implementat Modele de afaceri la Berlin, Veneția și în alte locuri.
Este dezvoltatorul teoriei cognitive Metro, care combină, gândirea de concepție, social media, gamification și resursele umane.
 
Eveniementul este realizat în parteneriat cu Centrul de Incubare Creativ Inovativ de Afaceri-Roznov fiind parte a proiectului CRAYON’s – „Promovarea antreprenoriatului creativ în rândul tinerilor”. Parteneriatul proiectului este format din organizații din Spania, Grecia, Olanda, România și Macedonia.
 
Vă așteptăm cu drag pe 6 martie in intervalul 19:00-21:00 la un nou prilej de bucurie și cunoaștere!
 
Eveniment găzduit de Central Plaza Hotel
 
Locurile sunt limitate !
 
Pentru detalii și rezervări : 0745 210 332 Gabi Vicu
 
INTRAREA ESTE LIBERA !
 
*Locurile vor fi confirmate în urma apelului telefonic sau sms unde sa precizati numele si numarul de locuri.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.