DISTRIBUIȚI

Portia de Cunoastere se bucura de prezenta la Piatra Neamt a domnului diac. dr. Sorin Adrian Mihalache, o persoana de o inalta tinuta intelectuala, morala si spirituala. Licentiat in matematica si teologie ortodoxa, cu master in filosofie, psihologie, fizica teoretica, doctor in filosofie magna cum laude si doctorand in neurostiinte sub indrumarea domnului profesor Leon Zagrean, domnul diac. dr. Sorin Adrian Mihalache are capacitatea de a opera cu volume foarte mari de cunostinte sintetizand esentialul si oferind informatii de o mare valoare transformatoare. Este cadru universitar la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi si realizatorul emisiunii Lumina celui Nevazut difuzata de postul de televiziune Trinitas.

ATELIER EXPERIENȚIAL PENTRU RESTAURAREA VIEȚII
(Un format de TRAINING, cu date din NEUROSTIINTE, texte din FILOCALIE si elemente din PSIHOLOGIA DEZVOLTARII PERSONALE, prin EXPERIENTE STRUCTURATE de INVATARE)

tema: ATENTIA – CONSTIINTA DESCHISA
trainer: diac. dr. Adrian Sorin MIHALACHE

Continut:

  • date din neurostiinte si înțelesuri filocalice privind supravegherea gandurilor, meditatia, contemplarea si rugaciunea;
  • rezultate din medicina si neurostiinte despre procesele neurale, psiho-emotionale cu rol important in exercitarea atenţiei;

Ziua si ora: 4 iunie 2016, intre orele 9.00 – 19.00

Costul acestui atelier este de 150 ron. Confirmarea participarii se realizeaza prin apel telefonic si achitarea unui acont de 100 de lei.

Evenimentul va avea loc la Central Plaza Hotel in sala Baroque.

Detalii si rezervari : 0745 210 332 Gabi Vicu


Artwork by DreamDesigner

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.